donderdag 9 augustus 2012

Whats in my bag

De bovenstaande tas heb ik in de sale bij Sams gekocht. Dit is een winkeltje die verschillende tassen en accessoires verkoopt. Bij deze tas kreeg ik ook hengsels erbij zodat je de tas over je schouder kan dragen. De tas was afgeprijsd van €30,- naar €15,-.



Close-up van de binnenkant

In het eerste vakje zitten belangrijke spullen zoals: portomonee, eigendom papieren van m'n brommer, aanstekers en normaal ook mijn iPhone en pakje sigaretten.

In mijn portomonee zitten verschillende pasjes zoals: pinpas, rijbewijs en id, kaart van holland casino, zorg en zekerheid pasje, school pas, ov, Hunkemöller member kaart en een Yves Rocher pasje.

In het achterste deel van de tas bevinden zich: twee soorten kauwgom, doosje kaneel snoepjes, toilet tasje, deo, paraplu ( voor het geweldige weer hier in Nederland!), een opvouwbaar tasje, vochtige doekjes ik heb namelijk een hekel aan plak handen en notitie boekje met pen.

Ook nog een extra met wat in mee draag in m'n toilet tasje ( deze komt trouwens van de trekpleister): een heleboel elastiekjes deze zijn trouwens heel vervelend ze springen elke keer kapot, twee lipsmackers een ice creamies bubble gum whip en een in party berry, drie colgate wisp mini tandeborstels, een klein manicure setje, een spiegeltje, handcreme, een so kiss me parfum, een Catrice ultimate shine lipstick in Mr. Brightside, Essence lipstick in glam girl en een Essence caring lipbalm.

Swatches van links naar rechts: Catrice Ultimate shine Mr. Brightside, Essence caring lipbalm, Essence lipstick Glam Girl, Lipsmacker party berry en Lipsmacker ice creamies Bubble gum whip.
Wat draag jij allemaal mee in je tas?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten